0

Подарунковий набір зйомних спиць Box of Joy Karbonz KnitPro

Артикул 41620
Немає в наявності
4 445 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт щоб
додати товар в список очікування
Код виробника 41620
Матеріал карбон
Тип спиць Зйомні
Форма спиць циліндричні
Бренд KnitPro
Країна реєстрації бренду Індія
Країна виробництва Індія

41620 подарунковий набір карбонових спиць Karbonz KnitPro (Box of Joy) складається з спиць нового покоління. Спиці виготовлені з високотехнологічного вуглеволокна. Ще одна відмінна риса цих бездоганних спиць - блискучий і гладкий латунний наконечник.

Такі спиці підходять для будь-яких типів пряжі, оскільки мають ідеальну зауженную форму, легка вага і високий межа міцності. Особливо вони зручні у використанні при в'язанні великої кількості петель, при в'язанні шкарпеток, мережив і т.д.

Перевагою наборів зйомних спиць є настроювана довжина кабелів на Ваш розсуд. Використовуючи наявні в наборі кабелі і з'єднувачі, Ви можете створити кругові спиці практично будь-якої довжини. Від 60см і більше. Унікальна поверхню з вуглеволокна допомагає петлям гладко переміщатися по спицях! А завдяки легкості даних спиць Ваші руки не будуть втомлюватися. Будь-яка в'язальниця оцінить такі спиці по достоїнству.

Набір знімних спиць Karbonz KnitPro 41620 включає:

8 пар карбонових зйомних спиць з латунними наконечниками серії Karbonz довжиною 11,5 см і товщиною - 3.5мм / 4мм /4.5мм/ 5мм / 5.5мм / 6мм / 7мм / 8мм,
4 різнокольорових кабелів, за допомогою яких Ви можете створити кругові спиці довжиною 60см (зелений кабель), 80см (2шт, помаранчеві), 100см (червоний кабель)
торцеві заглушки * (8шт)
ключі до кожного кабелю **
набір з'єднувачів ***
Весь набір зйомних спиць Karbonz KnitPro KnitPro 41620 упакований в красиву, зручну і практичну подарункову коробку з вишуканим лазерним гравіюванням.

* Заглушки призначені для закриття кінців з'єднувальних кабелів, якщо спиці необхідно зняти. Це дуже зручно при зберіганні та перевезенні незакінчених проектів.
** Ключик необхідний для більш щільного з'єднання спиці і кабелів.
*** З'єднувачі для кабелів - це нова розробка в сфері в'язання. Тепер Ви при необхідності можете з'єднати кілька своїх лісок в одну.

Купити подарунковий набір карбонових спиць Karbonz KnitPro (Box of Joy) 41620 в Україні Ви можете в нашому інтернет магазині Вдала пряжа.

 - Новою поштою - від 70 грн (безкоштовно від 1500 грн);

 - Укрпоштою Стандарт/Експрес - від 25 грн (безкоштовно від 1200 грн);

 - Джастін - 33-45 (безкоштовно від 1000 грн) - тимчасово не працює;

 - Meest - от 40 грн (безкоштовно від 1200 грн).

Адресну доставку оплачує отримувач.

Більше інформації про доставку

- готівкою при розрахунку в магазині;

- платіж на карту Приватбанку, Монобанку;

- платіж за реквізитами;

- оплата при отриманні на відділенні Нової пошти (комісія 20 грн+ 2%), Укрпошти (0,5%, не менше 10 грн), Джастін, Meest.

Гарантія від виробника.

Якщо з обгрунтованої причини після отримання товару, вам не підійшов вид або колір пряжі, інструмент, ви можете здійснити повернення товару. При цьому не має помінятися товарний вигляд, всі мотки пряжі повинні бути не розпочатими, а етикетка не порушена. Оплата транспортних послуг за ваш рахунок. Після отримання нами товару і перевірки його цілісності, ми гарантовано повертаємо гроші за наданими вами реквізитами.

Якщо ви замовили пряжу, зробили зразок, розрахували свою потребу і виявилося, що пряжі купили "з запасом", то цілі мотки ви можете обміняти на іншу пряжу або зробити повернення на умовах, що описані вище, протягом 14 днів.

Ми шануємо вашу працю і нашу пряжу!

Консультую! Пишіть на Вайбер (067)470-20-05, ел.пошту vdala-pryazha@ukr.net чи у коментар на сторінці товару. Консультації по телефону вважаю нераціональними. Часто потрібен час, щоб обдумати відповідь.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору